Az utóbbi években megsokszorozódott az allergiások száma. Jóval több az asztmás felnőtt és gyermek.

Nemrégiben egy rádióműsorban hallottam a következő fontos információkat.

A tusfürdőkben lévő Sodium laureth sulfate nagyon ártalmas anyag. Ettől habzik a tusoló. Ez az anyag szépen lassan elkezdi a bőrt beblokkolni. A védekező rendszerét nagy mértékben rontja. Születésünkkor el vagyunk látva megfelelő védekező rendszerrel. A kamaszkort követően válik savassá a bőr. A műsorban szereplő doktornő azt javasolta, hogy bionóm terméket kell keresni. A bionóm ökológiailag teljesen lebomló. Olyan szappanokat, amelyek kecsketejet, és olivát tartalmaznak.

Mivel a bőrön keresztül nagyon gyorsan beszívódnak a mérgező anyagok, javaslom, hogy nézzék meg az öblítőkön az összetevőket. Én megnéztem. Kationos felületaktív anyagok 5-15% bevonatot képeznek a ruha szálain. Ettől a ruha illatos és puha lesz. A puhaságnak és az illatnak azonban ára van. Nem nehéz rájönni, hogy miért van ennyi beteg ember. És akkor még az élelmiszerekről nem beszéltünk. Következő bejegyzésem erről fog szólni.

 

 

 

 

Név:
E-mail cím:

A bejegyzés trackback címe:

https://kurazsi.blog.hu/api/trackback/id/tr943236832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása